Bijzondere raambelettering voor RIPE NCC

Bosman Letters verzorgde de wel heel bijzondere raambelettering voor de internationaal werkende internet organisatie RIPE NCC en dit in nauwe samenwerking met de architecten van Heyligers Design & Projects. Op het Stationsplein in Amsterdam werd het nieuwe kantoor door Heyligers D&P ontworpen en Bosman Letters werd ingeschakeld voor de raambeletteringen. Honderden meters clearview raamfolie met wel heel bijzondere vereisten… vanwege de glazen wanden, de wens voor privacy en verloop in de kleur en het veelvuldige gebruik van whiteboards moest hier een slimme oplossing voor bedacht worden. Dat is gelukt in een bijzondere combinatie van clearview folie met whiteboard laminaat en zeg nou zelf….het resultaat is indrukwekkend!

Ook interesse in de creatieve oplossingen van Bosman Letters? Kijk hier of bel met 020 6629803.

 

 

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux. Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 28 websites om al de verschillende producten te promoten.Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen.nl, RVSReklameletters.nl, BL Signshop en Signletters.nl. Nieuwe activiteiten zijn onder andere BosmanLed en piepschuimreklameletters.nl.Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering.Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege.Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie.Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!

belettering autobelettering glasfolie privacyfolie etsfolie full color belettering wagenparkbelettering muurbelettering vloerstickers raambelettering floormarking vloerstickers fleetmarking windowfilm etalagebelettering reclamebelettering carwrapping isolatiebelettering plakletters snijteksten fotowanden raambelettering gevelbelettering belettering autobelettering glasfolie privacyfolie etsfolie full color belettering wagenparkbelettering muurbelettering vloerstickers raambelettering floormarking vloerstickers fleetmarking windowfilm etalagebelettering reclamebelettering carwrapping isolatiebelettering plakletters snijteksten fotowanden raambelettering gevelbelettering belettering autobelettering glasfolie privacyfolie etsfolie full color belettering wagenparkbelettering muurbelettering vloerstickers raambelettering floormarking vloerstickers fleetmarking windowfilm etalagebelettering