Etsfolie raambelettering

Een foliesoort die veel gebruikt wordt is etsfolie. Etsfolie wordt ook wel etched glass folie genoemd. De folie geeft het raam een zandstraal effect. Deze folie wordt dan ook wel zandstraal folie of chrystal folie genoemd. Door het gebruik van deze etsfolie wordt er een zeer chique effect gecreëerd. Het grote voordeel van etsfolie is dat het zicht ontneemt, maar wel licht doorlaat.

Volvlak etsfolie

Etsfolie kan op verschillende manieren worden toegepast. Met de volvlak toepassing wordt het hele raam voorzien van de folie en wordt het zicht dus volledig weggenomen.

Jonker en de Vries  ets folie en snijfolie

Decoratief gesneden etsfolie

Wij kunnen met onze professionele apparatuur de etched glass folie ook van decoratie voorzien. Dus bijvoorbeeld logo’s of teksten uitsnijden. Kijk rustig op deze site rond om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Combinaties van etsfolie en gekleurde folie geven ook een prachtig effect. De kleuren steken mooi af tegen de matte etsfolie en springen er dus goed uit.

Bedrukte etsfolie

Etsfolie is ook zeer geschikt om gebruikt te worden om full colour op te printen. Dit geeft een spectaculair effect en zeer geschikt voor logo’s en teksten waar vele kleuren of kleuren met een verloop in verwerkt zijn! Kijk in het fotoboek voor de mogelijkheden en voor inspiratie!

Wij inspireren en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

ets folie met fc print  ets folie met kleuren folie

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux.

Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 28 websites om al de verschillende producten te promoten.

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen.nl, RVSReklameletters.nl, BL Signshop en Signletters.nl. Nieuwe activiteiten zijn onder andere BosmanLed en piepschuimreklameletters.nl.

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering.

Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege.

Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie.

Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!

belettering autobelettering glasfolie privacyfolie etsfolie full color belettering wagenparkbelettering muurbelettering vloerstickers raambelettering floormarking vloerstickers fleetmarking windowfilm etalagebelettering reclamebelettering carwrapping isolatiebelettering plakletters snijteksten fotowanden raambelettering gevelbelettering belettering autobelettering glasfolie privacyfolie etsfolie full color belettering wagenparkbelettering muurbelettering vloerstickers raambelettering floormarking vloerstickers fleetmarking windowfilm etalagebelettering reclamebelettering carwrapping isolatiebelettering plakletters snijteksten fotowanden raambelettering gevelbelettering belettering autobelettering glasfolie privacyfolie etsfolie full color belettering wagenparkbelettering muurbelettering vloerstickers raambelettering floormarking vloerstickers fleetmarking windowfilm etalagebelettering