Etsfolie raambelettering

Een foliesoort die veel gebruikt wordt is etsfolie. Etsfolie wordt ook wel etched glass folie genoemd. De folie geeft het raam een zandstraal effect. Deze folie wordt dan ook wel zandstraal folie of chrystal folie genoemd. Door het gebruik van deze etsfolie wordt er een zeer chique effect gecreëerd. Het grote voordeel van etsfolie is dat het zicht ontneemt, maar wel licht doorlaat.

Volvlak etsfolie

Etsfolie kan op verschillende manieren worden toegepast. Met de volvlak toepassing wordt het hele raam voorzien van de folie en wordt het zicht dus volledig weggenomen.

Decoratief gesneden etsfolie

Wij kunnen met onze professionele apparatuur de etched glass folie ook van decoratie voorzien. Dus bijvoorbeeld logo’s of teksten uitsnijden. Kijk rustig op deze site rond om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Combinaties van etsfolie en gekleurde folie geven ook een prachtig effect. De kleuren steken mooi af tegen de matte etsfolie en springen er dus goed uit.

Bedrukte etsfolie

Etsfolie is ook zeer geschikt om gebruikt te worden om full colour op te printen. Dit geeft een spectaculair effect en zeer geschikt voor logo’s en teksten waar vele kleuren of kleuren met een verloop in verwerkt zijn! Kijk in het fotoboek voor de mogelijkheden en voor inspiratie!

Wij inspireren en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.