One-way Vision raamfolie

One-Way-Vision (ook wel gaatjesfolie) is een geperforeerde folie die met full colour geprint kan worden. Hiermee wordt een mooie full colour afbeelding gecreëerd voor op uw raam, terwijl u nog steeds vanuit de binnenzijde zicht hebt naar buiten toe.  De diameter van de perforaties is ca. 1.5 mm en heeft zo’n honderd gaatjes per m2.

One-Way-Vision is zowel geschikt voor de ramen van een bedrijfspand, als ook voor de ramen van een auto of bus. Te bedrukken met tekst, logo’s of afbeeldingen. One-Way-Vision is lichtdoorlatend en eenzijdig blijft de doorkijk behouden.

One-Way-Vion (gaatjesfolie) bestaat uit 2 dunne folies die samengebracht zijn onder hoge temperatuur. De eerste folie op de voorzijde is wit en bedrukbaar en de tweede folie op de achterzijde is zwart. De zwarte zijde is bedekt met een zelfklevende laag die het mogelijk maakt de samengestelde folie op een raam aan te brengen. De vinyl folie is geperforeerd. Het nut van dit product is een venster te kunnen gebruiken als drager van publiciteit, zonder het zicht van binnen naar buiten te verliezen. One way Vision is een uitstekende manier om te adverteren op uw ramen, met behoud van transparantie. De folie met honderden gaatjes per vierkante meter is zeer geschikt om bijvoorbeeld een logo of een full color op te printen.