Over Bosman Letters & Reklame

Bosman Letters & Reklame, opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux.

Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist in visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met vele websites om al de verschillende producten die wij in ons aanbod hebben, onder de aandacht te brengen van onze klanten. Van industrie tot retail. Van overheid tot zorgsector.

 

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen, BL Signshop en Signletters. Maar ook BosmanLed, Spandoeken op Maat en RVSreklameletters. Voor alle activiteiten van Bosman Letters & Reklame kijk op www.blsigngroep.nl !

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering. Wij zijn pas tevreden als de klant dat is.

Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege. Wij leiden aankomende signmakers op. Onder begeleiding van onze ervaren medewerkers leren de enthousiaste “beginnelingen” het vak, op de werkvloer, maar ook op locatie.

Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie. Voor de licht reclame, de bewegwijzering, voor de auto reclame; kortom voor alle producten uit onze portfolio.

Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!

Bosman Letters & Reclame is de oudste signmaker van het land. En dè specialist voor visuele communicatie.